Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

joi, 27 martie 2014

Negrese cu crema





                            O reteta care se poate folosi in multe feluri.Pe langa desertul care il reprezinta,poate fi folosita ca blat pentru torturi.Se face rapid si usor.Are o textura cremoasa,ciocolatoasa.Intr-un cuvant, e delicioasa sub orice forma o faceti.

                            Ingrediente:
                          200gr faina,250gr zahar,80 gr cacao,450ml lapte,35 ml ulei,un varf sare,praf de copt.
                          Crema: 1 budinca ciocolata,250 gr margarina,500ml lapte,3ling zahar.

                           Mod de lucru:
                       Ingredientele uscate se amesteca intr-un bol.Se adauga cele ude,se amesteca si se pune in tava tapetata cu hartie de copt.Se da la cuptorul dinainte incins.Pentru a vedea daca e gata,se face proba scobitorii.Se scoate din cuptor si se lasa la racit.
                        Se taie,dupa preferinta,in patrate,romburi,cercuri.
                 Praful de budinca se scubtiaza cu un pic de lapte.Restul de lapte se pune la foc cu zaharul.Cand e fierbinte,se adauga budinca subtiata.Se amesteca bine sa nu faca cocoloase.Dupa ce s-a ingrosat se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca..Dupa ce s-a racit,se amesteca cu untul frecat spuma.Cu aceasta crema se ung negresele.
                   Deasupra,se poate face o glazura de ciocolata.Eu am presarat decor colorat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!