Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

joi, 7 august 2014

Ceafa de porc la gratar







                             Pentru ca e vara si e cald,petrecem mai mult timp in aer liber.Asa ca, merge si sa gatim in aer liber.Ce e mai bun si mai savuros decat niste carne la gratar...De fapt,orice pui pe gratar capata acea aroma specifica,avand astfel o savoare deosebita.Astazi am pregatit ceafa de porc la gratar.



                              Ingrediente:
                            ceafa de porc,sare,piper


                           Mod de lucru:
                        Ceafa se taie in bucati groase de un centimetru.Se sareaza si se pipereaza apoi se pun pe gratar.
                       Gratarul trebuie sa fie bine incins,iar focul sa fie domolit.Doar jarul sa ramana,nu flacara.Se unge bine cu un pic de slanina,apoi se pun bucatile de carne.
                        Daca ceafa are si un pic de grasime,nu o taiati,lasati-o.Se va topi si va da un plus de savoare carnii.
                        Timpul de coacere variaza in functie de foc  si de gratar.Carnea poate fi fripta "in sange" sau mai tare,in functie de preferinte.Cu cat e mai fripta,cu atat e mai tare.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!