Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

marți, 18 noiembrie 2014

Muschiulet de porc in crusta de piper








                         Ne plac mancarurile putin picante asa ca muschiuletii am preferat sa-i pregatesc ,intregi,intr-o crusta de piper.Am dat un plus de savoare acestor muschiuleti atat de fragezi.



                       Ingrediente:
                     muschi de porc,30gr piper boabe (se poate folosi piper negru sau mixt),sare,ulei.


                    Mod de preparare:
                  Muschii se spala si se usuca bine.Boabele de piper se zdrobesc in piulita.Nu se toaca fin,sa ramana bucati mai mari de piper.Carnea se sareaza si se unge cu ulei apoi se da prin piperul zdrobit.Se infasoara strans in folie de aluminiu si se da la gratar.
                 Se serveste calda,alaturi de garnitura de legume sau simpla,rece.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!