Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

duminică, 30 noiembrie 2014

Pui grill







                       De trei zile ploua intr-una.E frig,iar umezeala te patrunde astfel incat nu-ti vine sa iesi din casa.Daca ningea cat a plouat,ar fi fost minunat afara.Ce sa faci pe o asemenea vreme? Gratar nu se poate,asa ca am incins cuptorul si am pregatit un pui grill.Reteta este foarte simpla,banal de simpla,m-am inspirat de pe blogul Kadiei.


                     


                          Ingrediente:
                        4-5 ling ulei de masline,4 catei de usturoi,sare,piper,rozmarin,coriandru,un pic de boia iute ,un pui intreg potrivit de mare.


                     

                        Mod de preparare:
                     Puiul se spala si se usuca bine.Din ingredientele de mai sus se pregateste un sos cu care se unge puiul peste tot.Restul,se toarna peste pui.Se pune puiul intr-un vas,se acopera cu un capac si se lasa pana a doua zi.
                      A doua zi se trage puiul in teapa si se pune la copt in grillul cuptorului.Se tine cam doua ore,doua ore si jumatate pana se patrunde bine,iar carnea e moale si frageda.
                    Se serveste cu garnitura de legume,cartofi,orez sau cu mujdei de usturoi.



                   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!