Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

luni, 19 ianuarie 2015

Smoothie de portocale cu ghimbir





              Portocalele sunt fructe cu un bogat continut de vitamina C,calciu,antioxidanti,fibre,au un aport caloric redus si intaresc sistemul imunitar.Ajuta la scaderea colesterolului,la slabit, sustin acuitatea vizuala.
               Se spune ca sunt cele mai iubite fructe.Se pot consuma ca atare sau sub forma de suc sau smoothie.Bautura densa si plina de vitamine poate fi un minunat desert sau aperitiv.Este usor de preparat,foarte satioasa si ofera multa energie celui ce o consuma.
               Dintre miile de posibilitati de combinare a fructelor cu alte fructe,cu legume,ierburi verzi sau alte ingrediente,eu am ales combinatia cu ghimbirul,o planta la fel de benefica precum portocalele.


                Ingrediente:
            3-4 portocale,3cm ghimbir ,1 ling miere(facultativ)

              Mod de preparare:
            Portocalele se curata de coaja si se desfac in felii.Ghimbirul se curata de coaja si se taie in doua.Se pun feliile de portocala si ghimbirul in blender si se mixeaza bine.Cine doreste,poate sa adauge o lingura de miere.
            Se da la rece pana in momentul servirii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!