Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

luni, 2 martie 2015

Briose aperitiv cu mixt de legume







                     Cred ca oricare a patit sa ramana in pana de idei.Fiecare am cautat raspunsuri la intrebarea:"Ce sa gatesc astazi?"Aceste briose aperitiv sunt raspunsul la aceasta intrebare.Sunt delicioase ca apertiv,minunate ca gustare.Pe langa asta,se fac foarte repede si sunt foarte aspectuoase.
                      Sunt si foarte versatile pentru ca se pot adauga multe ingrediente,chiar si resturi de prin frigider:o bucata de friptura uscata in locul suncii,branza sau cascaval,cateva legume ramase de la o ciorba sau o salata.


                   Ingrediente:
                 4oua,5 ling faina,2ling ulei,2 ling lapte,150gr mixt de legume congelate,150 gr branza telemea uscata bine sau cascaval,2-3 felii de sunca taiate cubulete mici,sare,piper,praf de copt.


                   Mod de preparare:
                 Ouale se mixeaza bine cu sarea.Se adauga uleiul si laptele.Se incorporeaza legumele,branza data pe razatoare,sunca taiata cubulete mici,sarea si piperul.Dupa ce s-a omogenizat bine se adauga faina amestecata cu praful de copt.Se amesteca totul.Compozitia se pune in forme de briose si se da la cuptor.Formele se umplu doar de 3/4 pentru a avea loc sa creasca.
                Sunt gata cand sunt frumos crescute si rumenite.Se poate face proba cu scobitoarea.Se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!