Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

luni, 23 martie 2015

Ficat de porc prajit




                           Printre atatea retete cu diferite feluri de carne,ficatul de porc e binevenit.Daca vremea nu ne-a permis sa pregatim ficatul la gratar,l-am facut la tigaie.La fel de gustos si hranitor e binevenit la orice masa,ca fel principal.

                          Ingrediente:
                       1kg ficat de porc,sare,piper,ulei pentru prajit


                        Mod de preparare:
                     Ficatul se spala si se sterge bine cu servete absorbante.Se curata de vene si pielite si se taie felii potrivite.Intr-o tigaie se incinge uleiul si se pun bucatile de ficat.Se tin aproximativ 5-6 min pe fiecare parte pentru a fi patrunse bine.Cand sunt gata,se scot din tigaie si se presara cu sare si piper.
                    Se serveste cald,alaturi de o salata si o garnitura.Eu am facut cartofi natur,iar in loc de salata,am servit compot de prune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!