Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

luni, 30 martie 2015

Provocarea Weekend cu spor - luna aprilie2015





                       Luna aprilie e o luna plina de sarbatori:Floriile,Pastele,odata cu Pastele,ziua mea.Asta inseamna o luna plina de pregatit si de bucatarit.Fiecare gospodina vrea ca de sarbatori sa fie la inaltime in fata familiei,rudelor,prietenilor.Si nu poate sa fie la inaltime decat pregatind bucate cat mai rafinate si savuroase.
                        Ma bucur ca luna aceasta imi revine sarcina si onoarea de a fi gazda provocarii "Weekend cu spor".Este o provocare a carei initiativa a avut-o Stefy harnicutza si pe care am imbratisat-o cu drag.Alaturi de mine se afla cateva bloggerite minunate.Scopul acestei provocari este de a cunoaste si alte bloguri si de a le face cunoscute.Este un fel de schimb de experienta intre bloggerite.
                        Provocarea consta in propunerea de catre blogul gazda a trei categorii de retete din care participantii isi aleg o reteta pe care trebuie s-o reproduca.Fiecare va posta rezultatul final si impresiile pe blogul sau.
                       Si pentru ca e o luna frumoasa si asa de incarcata,va proun sa incercati: Prajituri,Mancaruri sau orice alta reteta va surade  de aici.
                       Va doresc spor la bucatarit si sarbatori fericite!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!