Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

joi, 20 august 2015

Cea mai buna reteta de bulete cu cascaval




                       Am tot incercat sa fac bulete cu cascaval dar nu imi ieseau prea gustoase. Ori scoteam un fum groaznic in casa si distrugeam tigaile, ori forma buletelor lasa de dorit (nu erau nicidecum rotunde!), ori le prea prajeam, ori nu iesea gustul bun.
Recent am dat de o reteta extrem de simpla care a functionat mereu cand am pregatit-o. Asadar, o impartasesc cu voi. Pentru buletele cu cascaval veti avea nevoie de:

       3 albusuri de ou
       250 grame de cascaval

Cascaval de toate felurile gasesti in Timisoara, la oferta la Selgros - cauta-l pe cel mai galben! Trebuie de asemenea sa fie semi-dur, pentru a se topi frumos.

Preparare:

Bate bine albusurile cu putina sare; dupa aceea, incepe sa razi cascavalul cat de marunt poti. Din cand in cand, amesteca in mix si omogenizeaza-l. Trebuie sa obtii un amestec pufos din care sa poti modela buletele usor.
Buletele se aseaza apoi intr-o baie de ulei (o tigaie mai adanca este perfecta) si se prajesc pana devin usor aurii. Ar fi bine ca tigaia sa fie din teflon, pentru ca buletele sa nu se lipeasca de fundul ei si sa se ridice usor la suprafata. daca nu se ridica, ajutati-le putin cu o furculita sau spatula.

Cam asa se fac buletele cu cascaval. Ideea e sa amesteci bine ingredientele si mixul sa fie pufos si consistent. Incearca si tu reteta si concentreaza-te pe 3 chestii: mixul sa fie bine facut, iar sarea sa fie suficienta, tigaia sa fie teflonata si ulei sa fie suficient, iar la scoaterea buletelor foloseste o hartie absorbanta pe o farfurie.

Selgros Timisoara
Produse alimentare si nealimentare
Calea Aradului nr. 64 Timisoara,
300291 , RO
Tel: 0256 279 000
Fax 0256 279 199

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!