Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

luni, 3 august 2015

Parada Provocarii secrete - iulie 2015



                     Luna trecuta am fost gazda Provocarii secrete,o frumoasa provocare initiata de Ama.Este o minunata provocare la care,participantele trebuie sa pregateasca ,de pe blogul repartizat, o reteta.Aceasta va fi secreta,pana in momentul publicarii ei.Este un frumos schimb de experienta in care,fiecare bloggerita descopera bucatarii virtuale a altor bloggerite,modul lor de a gati,de a prezenta preparatele sau idei noi din bucatarie.
                       Si luna aceasta fetele au pregatit tot felul de retete,de la mancaruri din legume si carne pana la aluaturi dospite.Chiar daca nu a fost o participare foarte numeroasa (e luna concediilor),s-a gatit cu mult drag si placere,blogurile repartizate prezentand un real inetes pentru bloggeritele participante.
                         Dar sa nu ne mai lungim si sa vedem ce au gatit bloggeritele.


                        Harnica nevoie mare,Iuliana Sbirnea  s-a pus pe framantat si a facut o minunata Pizza cu multe legume si putina sunca de pe blogul Stefaniei.



                        Claudia Vasilache nu s-a lasat mai prejos si a pregatit o Mancare de cus cus cu ciuperci.Este o  mancare de post in care abunda legumele.Sursa de inspiratie a fost blogul Getei.



                            Elenei Toma i-a fost repartizat chiar blogul meu,de unde a pregatit un minunat Lecso simplu.Da,Elena si eu pregatesc lecso asa,simplu si imi place sa-l mananc rece,dar pentru sotul meu,cel mai bun zarzavat e carnea :)



                             Ca gazda,nu puteam lipsi din parada.Am pregatit o delicioasa Mancare de dovlecei cu ardei copti de la Claudia Vasilache.Am cautat sa profit din plin de sezonul dovleceilor.



                        Furnicuta noastra, Monica Horoiu,a pregatit ,de ziua fiicei sale, un minunat Tort fluture cu crema de afine,inspirandu-se de pe blogul Paulei.La multi ani fiicei si sa prepare de-acum incolo multe multe torturi aniversare!



                     Minunate preparate,gustoase,delicioase si apetisante.Multumesc fetelor pentru participare si mult succes in continuare in elaborarea cat mai multor retete noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!