Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

vineri, 25 septembrie 2015

Ciuperci pane





                   E sezonul ciupercilor si trebuie sa profitam din plin.Pe langa zacusca de ciuperci,pe care am facut-o cu ciuperci champignon,am pregatit si aceste ciuperci pane din ciuperci de padure.Ciuperci cu palaria mare si carnoasa de ti-e mai mare dragul sa le pregatesti si sa le savurezi.



                   De la ciupercile de padure se folosesc doar palariile pentru pane.Din codite se face o delicioasa tocanita.Ciupercile se curata si se clatesc in apa rece.Se inmoaie in lapte,apoi se dau prin faina,ou batut in care s-a adaugat sare si piper dupa gust si,cine vrea,le poate da si prin pesmet.
                    Intr-o tigaie se pune uleiul la incins si se prajesc ciupercile la foc iute.Se tin 2-3 minute pe o parte,apoi se intorc si se mai tin 2-3 minute.Se scot pe servete absorbante pentru a absoarbe surplusul de grasime.
                      Se servesc,calde cu diferite sosuri:de marar,de usturoi,de iaurt sau smantana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!