Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

marți, 13 octombrie 2015

Pui dulce-picant





               Este o delicioasa friptura cu gust dulce picant.Am imbinat aceste doua arome pentru a da un plus de savoare fripturii de pui.Pentru ca tot e la moda dulceata de ardei iuti,am folosit-o la sosul pentru friptura si nu ca garnitura.A iesit ceva inedit,cu un gust inegalabil.

         
               Ingrediente:
            600 gr carne de pui,3 ling dulceata de ardei iuti,2 ling sos soia,1 ling otet balsamic,1 lingurita pudra de ghimbir,2 ling ulei de masline,sare,piper

         
            Mod de preparare:
         Se face un sos din toate ingredientele.Carnea de pui se spala si se sterge bine cu servete absorbante,apoi se pune in sosul facut.Se tine 2-3 ore,apoi se pune intr-o cratita.Sosul  ramas se toarna deasupra carnii,se acopera totul cu un capac si se da la cuptor.
          Dupa o ora se descopera cratita si se mai lasa in cuptor pana sosul scade suficient,iar carnea e frumos rumenita.Are o minunate culoare rosiatica,iar aroma te lasa fara cuvinte.


           Se serveste cu garnitura de legume sau cu cartofi piure.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!