Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

vineri, 4 martie 2016

Briose cu glazura de branza







                       Minunate aceste briose cu glazura de branza.Vesele si tentante fac deliciul unei dimineti placute alaturi de o ceasca de cafea.


                     Ingrediente:
                 Briose:2 oua,100 ml ulei,100ml lapte,150 gr faina,150 gr zahar,1 ling cacao,esenta de vanilie,un praf de copt.
                 Glazura de branza:150 gr crema de branza (mascarpone,Philadelphia,Pilos) 250 gr unt,100 gr zahar pudra,2-3 ling zeama de visine pentru culoare



                  Mod de preparare:
                Intr-un bol se amesteca faina,zaharul,cacaoa si praful de copt.
                In alt bol se freaca ouale cu uleiul adaugat treptat.Se adauga apoi laptele si esenta de vanilie si se mixeaza impreuna.
                Peste amestecul de faina se adauga amestecul de ingrediente lichide.Se mizeaza pana ce zahaul s-a topit.
                Formele de briose se tapeteaza cu hartii.Se toarna compozitia umpland formele de trei sferturi si se dau la cuptor.Se coc 25-30 min in cuptorul preancalzit.Cand sunt gata se scot din forme si se lasa la racit.
               Pentru glazura,se mixeaza untul cu zaharul pudra pana devine cremos.Se adauga crema de branza si zeama de visine.Se omogenizeaza si se da la rece.
               Briosele complet reci se glaseaza,apoi se decoreaza dupa imaginatia fiecaruia.



             

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!