Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

joi, 28 aprilie 2016

Balsamul Silan Soft&Oils






                           Dupa cum stiti deja,fac parte din comunitatea BUZZStore.Aici poti testa noile produse gratuit,la tine acasa.Daca vreti sa va inscrieti si voi,puteti s-o faceti aici:  http://www.buzzstore.ro/invite/3162bdd0749577e201c8906f83093897.
                           Luna aceasta am primit pentru testare noul balsam de rufe Silan Sofr&Oils.Buzzsilan lanseaza noua gama de balsam de rufe ce contine trei sortimente:Gold,Blue,Purple,inspirata din industria frumusetii.Eu am primit varianta Gold.
                          Acest balsam a fost special creat pentru a obtine haine moi,intens parfumate.Este un balsam unic cu uleiuri pretioase parfumate care iti incanta simturile si te invaluie intr-un parfum seducator.Varianta Gold este o combinatie seducatoare dintre mireasma florilor elegante, note lemnoase,mosc si vanilie.
                           Varianta Purple ofera un parfum captivant,echilibrat de note lemnoase,senzuale la care se adauga note orientale si mosc.
                            Varianta Blue te incanta cu parfumul lemnos  luxuriant,mosc si note fructate.
                            Dozajul se face usor,folosind capacul sticlei .Balsamul nu se dilueaza,ci se masoara cu capacul si se pune direct in compartimentul special pentru balsam al masinii de spalat.
                            Buzzsilan a oferit si cateva sfaturi pentru utilizarea balsamului:
              -  Pentru a elimina cutele de pe haine, spalati rufele,clatiti cu balsamul Silan Soft&Oils.Daca s-au sifonat dupa o purtare,dati cu uscatorul se par pe ele si cutele vor disparea.
              - Pentru a avea un miros placut in dulap, inmuiati un servetel de hartie in balsamul Silan Soft&Oils,puneti-l intr-un paharel pe care il asezati in dulap,langa haine.Acesta va emena un miros placut si proaspat.
              - Pentru a avea un miros placut in tot apartamentul, Inmuiati betisoare de bambus in balsamul Silan Soft&Oils,puneti-le intr-un suport si casa va mirosi minunat.
             - Pentru a curati pensulele cosmetice, adaugati intr-un pahar cu apa doua degete de Silan Soft&Oils,inmuiati pensulele,invartiti-le bine in pahar,apoi stergeti-le cu un servet de hartie.Lasati-le sa se usuce cu varful in sus.
            - Pentru o bucatarie parfumata, puneti in apa cu care stergeti pe jos un capac de Silan Soft&Oils.Parfumul va fi inconfundabil.

                           Dupa cum ati putut vedea,balsamul Silan Soft&Oils are mult mai multe intrebuintari decat doar clatitul rufelor,astfel devine un ajutor de nadejde in curatenia casei si a hainelor.
                           Un argument in plus de a folosi acest balsam.Incercati-l si nu veti fi dezamagiti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!