Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

miercuri, 6 aprilie 2016

Rulada de biscuiti cu banane si fructe uscate






                      De fapt este un salam de biscuiti dar mult mai cremos.Pe langa asta,nu are rom in el deloc.Predomina aroma de banane si vanilie.Este o compozitie fina,cremoasa cu arome fructate.
                      Se poate face un sul si se servesc felii sau ,daca se lasa putin mai moale compozitia,se pot umple cu ea foi de napolitana.In ambele cazuri veti savura un desert minunat.




                      Ingrediente:
                  600gr biscuiti,250gr unt,4 banane bine coapte,200gr mix de fructe uscate,4 ling cacao,200gr nuci,150-200gr zahar pudra,esenta de vanilie.


                  Mod de preparare:
               Biscuitii se macina sau se zdrobesc.Bananele se fac piure si se adauga la biscuiti.Se adauga zaharul,cacaoa,fructele uscate si unul la temperatura camerei.Nucile se toaca grosier si se prajesc usor intr-o tava.Dupa ce s-au racit se adauga in compozitie.Se adauga si esenta de vanilie si se omogenizeaza totul bine.
               Pe o folie alimentara pudrata cu zahar pudra sau cu fulgi de cocos se pune amestecul obtinut.Cu ajutorul foliei se ruleaza.Capetele se strang si se da la frigider cateva ore sau de seara pana dimineata.
               Se taie felii si se serveste alaturi de o cafea neagra.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!