Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

luni, 2 mai 2016

Parada provocarii Weekend cu spor - aprilie 2016




                  Luna aprilie a fost o luna plina de sarbatori importante,asta,implicand neaparat nenumarate pregatiri culinare.
                  Tot in aceasta luna am avut onoarea sa fiu gazda provocarii Weekend cu spor,provocare initiata de Stefania Aanastasiu.Sincer,este provocarea mea preferata.Asta pentru ca am ocazia,in fiecare luna,sa gatesc ceva nou,dar,cel mai important,sa citesc bloguri noi,idei noi,sfaturi noi.Cum ziceam odata,este ca un fel de schimb de experienta intre bloggerite.
                 Colegele mele au avut de ales retete din categoriile:Aperitive,Fel principal,Prajituri.
                 Fetele s-au mobilizat,se pare ca le-au placut retetele mele pentru ca au gatit din toate cele trei categorii.Iata ce-au pregatit:

               Incurajata de vremea frumoasa de la inceputul lunii,Sidonia Toncean a iesit la iarba verde si a facut o Clisa fripta si pita picurata de-ti lasa gura apa.

 
         Draga de Sidy nu s-a lasat si,harnica cum o stiu,a trecut in bucatarie unde a pregatit aceasta Mancare din ardei copti cu rosii si carne de porc. Delicioasa aceasta mancarica!


          Laura Maria Din a fost incantata de o salata usoara pe care a pregatit-o repede,fara sa stea prea mult pe ganduri: Salata de penne cu ton.


                 Stefania Anastasiu a ales niste Fursecuri pufoase cu scortisoara care merg de minune alaturi de o cana cu lapte.


                  Zmeisorii Cristinei Iuliana Pana au savurat cu placere acest  Chec cu ciocolata, usor si rapid,pregatit de ea.




                Elena Bite s-a oprit la preparate cu influente asiatice.Astfel,a ales sa pregateasca acest  Piept de pui in stil asiatic.


             Si Oana Durican s-a oprit in zona retelor "de alta nationalitate",sa zic asa :)) A ales o prajitura araba,si anume, Kodrit Kadir. Este o prajitura desteapta si speciala in acelasi timp.


         Nu in ultimul rand,lui Lulu,Iancu Lubita,i-au placut nespus de mult aceste Pogacele cu branza care au fost apreciate de toti "ai casei".



                 Iata ca si Monica Horoiu a gatit o reteta care se poate face cu carne sau de post,astfel impacand pe toata lumea.Este vorba de Legume umplute la cuptor.


          Dragele mele,ma bucur ca v-au placut retetele mele,va multumesc pentru participare si va mai astept la mine pe blog.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!