Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

miercuri, 8 ianuarie 2014

Rulade cu sunca si cascaval



Pe cat de rapide,pe atat de gustoase aceste rulade cu sunca si cascaval.
Ingrediente: 1pachet  aluat foietaj,300gr sunca presata,300gr cascaval,ou pentru uns,susan optional.
Aluataul se lasa la dezghetat la temperatura camerei,se intinde un pic pe masa infainata,se unge cu ou batut.Deasupra se pun feliile de sunca,se ung si ele cu ou,apoi se pun feliile de cascaval.Se ruleaza aluatul cat mai strans.Rulada obtinuta se taie in felii de 2 cm grosime.Se pun in tava,se ung cu ou batut si se presara susan.Se dau la cuptor pana se rumenesc.
Umplutura poate varia in functie de preferintele fiecaruia.Astfel,se poate umple cu pasta de branza,spanac,ciuperci,carne.Deasupra,la fel se poate pune mac,chimen,cascaval ras.
Pofta buna!