Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

duminică, 9 februarie 2014

Salata de cartofi cu piept de curcan afumat





                   O salata rapida,usoara cu un gust deosebit datorita aromei de piept de curcan afumat. E preferata fiicei mele,asa ca o fac destul de des.
                    Pieptul de curcan se poate inlocui cu jambon,pastrama sau alte afumaturi.Conditia e sa fie bine codimentate,un pic picante.

                   Ingrediente:
               6-7 cartofi,4 oua,300 gr piept de curcan afumat,2-3 castraveti murati,maioneza dintr-un ou,sare,piper,masline.

                   Mod de lucru:
               Cartofii se fierb in coaja.Si ouale se fierb tari,Se face o maioneza dintr-un ou.Cartofii fierti se curata de coaja si se taie rondele.La fel si ouale.Castravetii se taie tot rondele.Pieptul de curcan se taie cubulete.Intr-un vas se pun toate ingredientele mentionate,se adauga maioneza, se potriveste de sare si piper si se amesteca bine.Cine doreste,poate sa adauge si cateva masline.

              Pofta buna!