Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

duminică, 26 octombrie 2014

Gateste sanatos cu vasele I COOK







                          Desigur,cu totii ne dorim sa mancam cat mai sanatos.Se spune ca esti ceea ce mananci.Mesele sanatoase sunt principalul atu pentru o viata sanatoasa.
                          A manca sanatos nu inseamna  infometarea sau evitarea unor alimente si mancaruri pe care,de cele mai multe ori,le iubim,nici sa aruncam banii pe produse bio din supermarketuri.Se gasesc in piata,naturale,la preturi accesibile,iar combinarea corecta a alimentelor,gatitul fara prajeli,eliminarea fierberii indelungate sunt doar cateva solutii pentru a servi mese sanatoase.
                         Si cum majoritatea din noi suntem sotii,mame,avem si un job,inamicul nostru nr.1 este timpul.Dorim sa oferim familiei meniuri elaborate,sanatoase,intr-un timp cat mai scurt.
                         Solutia cea mai simpla la problemele noaste sunt vasele de gatit I COOK de la Amway.Este vorba de un set de tigai,oale si accesorii de inalta caliatate cu care putem produce mese cu continut nutritional si mai putina grasime.
                          La baza acestor vase este metoda de gatit cu nivel scazut de umiditate Vitalok.Aceasta metoda ajuta la mentinerea culorii,aromei,texturii,vitaminelor si mineralelor din alimente.Eficienta acestei metode consta intr-o imbinare perfecta intre oala si capac.Cand incepe gatitul,se formeaza abur care se condenseaza,astfel se formeaza o pelicula de apa intre capac si oala.Aceasta pelicula formeaza o bariera de apa,atunci cand este mentinuta adecvat,prin gatire la temperaturi scazute.Ea continua sa mentina aburul si sa se condensesze permitand gatirea alimentelor in suc propriu si in propria grasime.Timpul de fierbere este redus,astfel vitaminele si mineralele din alimente se pastreaza cu o treime mai multe decat  in alimentele gatite traditional.
                       

                      Vasele de gatit I COOK au o baza din trei straturi metalice care conduc caldura eficient si uniform in tot vasul,fiind create si pentru gatitul supraetajat.




                     Tigaile au invelis non adeziv ceea ce necesita mai putina grasime in timpul gatitului.Alimentele pot fi usor intoarse si amestecate.Mentin savoarea alimentelor si nu le schimba gustul.
                    Atat tigaile cat si oalele sunt adecvate pentru orice tip de aragaz sau plite.
                    Alaturi de setul de oale si tigai,setul de cutite este un ajutor excelent in orice bucatarie.Cu manere ergonomice,sunt concepute pentru performanta,confort,usurinta in utilizare.



                 Folosind setul de oale I COOK si setul de cutite,veti avea un real ajutor in bucatarie,reusind astfel sa seviti mese sanatoase si gustoase familiei,facand astfel economie de timp.        

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!