Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

marți, 28 octombrie 2014

Piept de pui cu susan





                  Un delicios aperitv ce poate fi servit si ca fel principal alaturi  de o garnitura de legume sau orez.Ca aperitiv,se poate servi alaturi de diferite sosuri: de maioneza,hrean,chilli,usturoi.Deosebit de aromat si savuros,pieptul de pui e suculent,moale,iar crusta crocanta il face delicios.




                  Ingrediente:
               un piept de pui,2 oua,1 ling faina,1 ling smantana,1 ling mustar,4 ling susan,4ling pesmet,condiment pentru carne de pui,sare,piper,cimbru.


                  Mod de preparare:
                Pieptul de pui se spala si se taie fasii.Se face un amestec din sare,piper,cimbru,condimente pentru pui si se tavalesc prin el fasiile de pui.Intr-un bol se sparg ouale,se adauga smantana,mustarul si faina.Intr-un alt bol se amesteca pesmetul cu susanul.Fasiile de pui se dau prin amestecul de oua,apoi prin amestecul de pesmet si susan.Se prajesc pe ambele parti in ulei incins.Se scot pe un servet absorbant sa se scurga surplusul de ulei.
               Sun bune atat calde,cat si reci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!