Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sâmbătă, 4 aprilie 2015

Mistery box challenge - parada lunii martie 2014





                Dupa cum anuntam la inceputul lunii martie,am fost gazda provocarii Mistery box challenge.Dupa cum stiti,blogul gazda propune 7-10 ingrediente din care unul,vedeta.Participantii trebuie sa combine aceste ingrediente si sa rezulte un preparat culinar apoi sa posteze retetele.
               Pentru luna aceasta,cutia misterioasa a continut: fructe,cacao,smantana,lapte,vin,oua,frisca,iar ingredientul vedeta a fost ciocolata.Am propus aceste ingrediente pentru ca luna martie a fost o luna cu evenimente dedicate femeilor,in special,asa ca nu puteau lipsi vinul,frisca si ciocolata.
               Iata ce au pregatit participantele:

             Lulu,harnica ca de obicei,si foarte inventiva a folosit toate ingredientele intr-un preparat minunat  Panna cotta cu vin si cacao.



                 Cerasela Badr El-Din a preparat un minunat tort cu muuulta ciocolata,asa cum ne place noua  Tort cu Oreo,caramel si mousse de ciocolata



                         Maria Zambetania  ne-a trimis un zambet plin de vin Malaga si ciocolata  Tort Malaga



                         Si nu in ultimul rand,furnicuta Monica Horoiu  a pregatit niste Clatite cu vin si dulceata de nuci de sa nu te mai opreti din mancat.



                        Iar eu,normal,nu puteam lipsi,parca m-as fi vorbit cu Monica si am combinat vinul cu dulceata de nuci verzi intr-o Negresa cu vin si dulceata de nuci verzi.


                       

                        Dupa lupte seculare,Gina Bradea a venit cu un   Tort cu pere si ciocolata grozav de bun.



                   Minunate toate preparatele,le recomand cu caldura sa le incercati.Multumesc fetelor pentru participare, chiar dacala inceput,cand am deschis cutia misterelor,toate s-au aratat entuziasmate,dar se pare,la unele entuziasmul a pierit pe parcurs.Pacat,pentru ca este o provocare frumoasa,din care toate avem de invatat.
                    Predau stafeta lui Gina Bradea care va fi gazada in luna aprilie,o luna la fel de frumoasa in evenimente.
                   Mult succes la gatit si Sarbatori Fericite va doresc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!