Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

miercuri, 24 februarie 2016

Salata de penne cu ton





                Va prezint o salata foarte gustoasa,usor de facut,dar foarte versatila.Pastele fainoase pot varia de la penne la orice forma va place si va atrage.La fel si ingredientele pot varia  dupa gustul si imaginatia fiecaruia.Orice ati folosi,va garantez reusita acestei salate.


                 Ingrediente:
             500gr paste fainoase(penne),2 conserve de 150 gr de ton in ulei,1 conserva mica de porumb dulce(200gr),4 oua,un pumn de mazare boabe,sare,zeama de lamaie,ulei


                Mod de preparare:
              Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.Se scurg si se lasa sa se raceasca.Trei oua se fierb tari.La fel se fierbe si mazarea si se scurge de apa.
              Din al patrulea ou se face o maioneza la care se adauga si uleiul scurs din conservele de ton.La urma se adauga zeama de lamaie,in functie de cat de acra dorim sa fie maioneza.
              Pastele se amesteca cu tonul,porumbul scurs si mazarea verde.Se adauga ouale curatate si taiate rondele si maioneza.Se potriveste de acru si de sare si se amesteca totul usor,sa nu se zdrobeasca ouale si tonul.
              Se da totul la frigider pentru o ora pentru a se patrunde aromele,apoi se serveste.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!