Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

joi, 12 mai 2016

Supa de fasole uscata






                         Nu fac foarte des aceasta supa,dar cand o fac,se mananca cu multa placere.Este foarte gustoasa si savuroasa.
                         Se poate prepara doar din zarzavaturi si fasole si atunci e o delicioasa supa de post sau i se poate adauga si carne,fapt ce ii sporeste savoarea.


                        Ingrediente:
                     500 gr fasole uscata,3 morcovi,1 pastarnac,1 ceapa1 ciolan afumat.


                     Mod de preparare:
                 Ciolanul se pune de cu seara in apa,pentru a se desara.La fel,fasolea se spala si se pune la inmuiat in apa.
                 A doua zi se pune la foc fasolea cu ciolanul si zarzavatul curatat.La fierbere se adauga o cantitate mai mare de apa,tinand cont ca fasolea se umfla in timpul fiertului.Se lasa sa fiarba la foc mic pana fasolea e fiarta,iar carnea se desprinde de pe os.
                 In acest moment,se opreste focul,se scoate zarzavatul,fasolea  si carnea din supa.
                Aceasta se strecoara si se pune din nou la fiert pentru a adauga taiteii.Se potriveste de sare si se serveste fierbinte.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!