Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

joi, 8 septembrie 2016

Briose aperitiv din omleta





               Este un mic dejun rapid,care se poate manca  pe fuga.E ideal in momentele cand sunteti in criza de timp.Arata ca niste briose,dar e compus doar din oua si umpluturi colorate si delicioase ce se pun in orice omleta:branza,sunca,ardei.Se pot pregati din timp si apoi se pot congela.Pentru consum,se tin cateva minute la microunde si sunt la fel de gustoase ca si cele preparate proaspat.
               Bineanteles,umpluturile pot diferi in functie de gusturile fiecaruia:branza Cheddar,ceapa,carnati afumati,ceapa verde,mazarae verde,cascaval etc.




                    Ingrediente:
                 6oua,1 ardei mic rosu,4-5 felii de sunca taiata cubulete,2ling de branza telemea rasa,1 rosie mica,sare,piper


                  Mod de preparare:
            Se incalzeste cuptorul si se ung cu ulei 6 forme de briose.Branza se da pe razatoare,ardeiul si rosiile se taie cuburi mici.La fel si sunca.Intr-un bol se sparg ouale,apoi se adauga restul ingredientelor.Se amesteca bine si se pune compozitia in formele de briose pregatite.Se da la cuptor 15-20 min.pana ouale se umfla usor si se rumesc frumos.
            Se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca,apoi se servesc.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!