Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

marți, 1 noiembrie 2016

Fursecuri cu nuca






                  Sunt delicioase aceste fursecuri! Aroma de vanilie se imbina armonios cu cea de cacao si nuca.Sunt usor crocante la exterior si moi si pufoase la mijloc.Sunt un deliciu din care ai tot manca fara sa te mai opresti.Merg de minune langa o cana cu lapte sau la cafea.



                 Ingrediente:
              250gr unt,150 gr zahar,2oua,300 gr faina,30 gr cacao,150gr nuca macinata,un varf cutit sare,un praf de copt,zahar vanilat.



                 Mod de preparare:
              Untul se lasa la temperatura camerei pentru a fi maleabil.Se freaca cu zaharul,apoi se adauga galbenusurile.Se adauga praful de sare si se omogenizeaza totul bine.Faina se amesteca cu cacaoa,nuca macinata si praful de copt apoi se incorporeaza in crema de unt.Rezulta un aluat legat,dar mai moale.
              Cu mana se fac bilute din aluat care se aplatizeaza si se pun in tava tapetata cu hartie de copt.Se dau la cuptorul dinainte incins.
              Cand sunt gata se scot si se lasa la racit.Sunt foarte fragede.