Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

vineri, 4 decembrie 2015

Mistery box challenge - parada lunii noiembrie 2015






                      Luna aceasta mi-a revenit onoarea de a fi gazda provocarii Cutia misterelor,provocare initiata de Cerasela Badr El-Din.Ca gazda,am pus in cutie urmatoarele ingrediente: Fructe de toamna: mere,pere nuci,gutui,dovleac,oua,ciocolata,smantana ,lapte,cacao,branza.Vedeta acestei luni a fost caramelul.
                     Fetele au fost entuziasmate la aflarea ingredientelor si ma asteptam sa fac o parada lunga si colorata.Se pare ca pe parcurs,a mai scazut entuziasmul...Astfel ca,parada mea nu are multe retete,dar sunt deosebit de gustoase si apetisante.


                    Prima care a raspuns provocarii a fost Laura Nechita care ne-a adus niste Turnulete din clatite pufoase cu cacao,mascarpone si caramel.Ce sa spun,e ceva de domeniul SF.Curcubeu pe cerul gurii!



                   Maria Zambetania a facut un "ghiveci",cum spunea ea,adica a folosit toate ingredientele si a iesit o minunata Prajitura cu dovleac si caramel,un deliciu,ce mai!O combinatie de arome si culori de-ti lasa gura apa.



                         Cerasela a venit cu Nuci umplute cu crema de unt cu gem de gutui si nuci caramelizate care m-au facut sa simt si mai aproape sarbatoarea Craciunului.

 
                   Lulu,mereu critica si nemultumita de ea insasi ne-a adus Jeleu de fructe si caramel.Ce culori!Ce arome! Lulu,daca nu-ti place,mancam noi tot jeleul pentru ca e o minunatie.



                   Reteta mea a fost o delicioasa combinatie intre dovleac,nuci,caramel,mascarpone si frisca,o Prajitura cu caramel,nuci si dovleac care a fost o incantare.


              Si nu in ultimul rand,o astept pe Cristina Iuliana Pana cu a sa  reteta si cateva impresii de la Food Bloggers Conference la care a participat. Si da,Cris a venit cu o Rulada cu crema caramel,nuci si dulceata din gutui.Ce sa va spun....nu am cuvinte.Culori,arome,gusturi...ca intr-un tablou cu valuri si dune de nisip.Cris,chiar a meritat asteptarea.



             Ma bucur ca v-au placut ingredientele din cutie si cu toate ca timpul fiecaruia e foarte comprimat,ati reusit sa faceti niste minunatii din aceste ingrediente.Multumesc tuturor pentru participare,va doresc spor la bucatarit in continuare si sarbatori de basm!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru ca toate comentariile necesita aprobare, este posibil ca ele sa nu apara pe blog imediat. Nu este nevoie sa lasati un comentariu de mai multe ori. Va multumesc!